Вече от няколко дни по кината се върти Шазам! Яростта на

...
Вече от няколко дни по кината се върти Шазам! Яростта на
Коментари Харесай

Провалът на Шазам! Яростта на боговете в бокс офиса

Вече от няколко дни по кината се върти  " Шазам! Яростта на боговете " , като упованията към кино лентата са да не се показа по-лошо от предшественика си.

Кинопремиерите за март

Продължения на известни филми

Задача, която не е чак толкоз сложна за реализиране, тъй като първият филм бе признат сносно и от критиците, и от феновете. Оказва се обаче, че към този момент няма изгледи триумфът да бъде още един.

За първите три дни от премиерата си  " Шазам! Яростта на боговете " е спечелил 30,5 милиона $ от бокс офиса в Съединени американски щати, както и 35 милиона от международния. Като създадем простата математика излиза, че филмът е спечелил 65,5 милиона $ от бокс офиса за тези три дни, написа The Hollywood Reporter.
 Снимка 610677

И това е много едва показване за високобюджетен супергеройски филм в Холивуд. Поне 110 милиона $ е коствало продуцирането на кино лентата и то без разноските за маркетинг. Едната евентуална причина за неприятното показване в бокс офиса може да се дължи на неприятните оценки на критиците.

В  филмът е събрал едвам 53% утвърждение, което го прави " негоден " по стандартите на уеб страницата. Друга евентуална причина може да е новото управление на DC Studios в лицето на Питър Сафран и Джеймс Гън.

Какво да чакаме от " Шазам! Яростта на боговете "

Какво ще се случи, когато супергерой се изправи против три богини

Но не тъй като хората имат нещо срещу тях, а тъй като те към този момент оповестиха част от бъдещите си проекти за вселената от супергерои на DC, в която изобщо не е ясно дали героят ще участва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР